Sănătate publică

Cerințe de calitate pentru producătorii autohtoni și importatorii de pește și produse din pește, conform rigorilor Uniunii Europene

Guvernul a adoptat noi reguli stricte pentru ambalarea și etichetarea peștelui și produselor din pește, cu scopul de a asigura transparența și calitatea alimentelor pentru consumatori. Aceste măsuri, aprobate la data de 21 august, includ detalii precise despre denumirea produselor, metodele de producție, originea și alte caracteristici esențiale care trebuie să fie incluse pe etichetele produselor alimentare.

10 modalități de a renunța la fumat

Când încercați să renunțați la fumat, dorința de tutun poate fi epuizantă. Cu toate acestea, există câteva sfaturi pe care le puteți folosi pentru a reduce și a rezista poftele de fumat. Deși impulsurile de a fuma pot fi puternice pentru majoritatea fumătorilor, este posibil să le înfruntați și să le depășiți.

Vitamina D - Deficiență și supradoză

Vitamina D este o vitamină solubilă în grăsimi care este prezentă în mod natural în câteva alimente, adăugată în altele și disponibilă sub formă de supliment alimentar. Este, de asemenea, produsă în mod endogen atunci când razele ultraviolete (UV) de la lumina soarelui lovesc pielea și declanșează sinteza vitaminei D.

Atât deficiența, cât și supradoza de vitamina D afectează sănătatea noastră.

Coloranții alimentari provoacă inflamații intestinale și colită

10 tipuri de tuse - Când ne adresăm la medic?

La Inceput