Pregătirea pentru sarcină

Planificarea sarcinii: Sfaturi utile

Planificarea unei sarcini este un moment firesc pentru multe persoane, dar poate fi și provocator. Medicul vă poate îndruma cu privire la ceea ce trebuie să faceți înainte de a rămâne însărcinată pentru a vă ajuta să vă simțiți pregătită și încrezătoare în timp ce porniți în această călătorie.

Reumatismul: Gestionarea tratamentului medicamentos în sarcină

Administrarea medicamentelor poate proteja femeile care suferă de poliartrită reumatoidă de o acutizare a bolii chiar și în timpul sarcinii. Acest lucru este demonstrat de rezultatele unui studiu efectuat recent în Olanda. Cu toate acestea, pentru unele femei, este necesară înlocuirea unor medicamene care să nu pună în pericol sănătatea viitorului copil. Prin urmare, Societatea Germană pentru Reumatologie sfătuiește pacientele care suferă de reumatism și care doresc să aibă un copil, să se consulte din timp cu un medic specialist.

Cât te costă să naști în Moldova. Condiții, prețuri oferite de maternitățile din Chișinău

Sarcina este una dintre perioadele cele mai frumoase din viața unei femei, marele eveniment fiind așteptat de toată familia cu mare nerăbdare. Este un eveniment care schimbă viața unui cuplu în totalitate.

Citomegalovirusul și sarcina ta. La ce riscuri este expus copilul

Citomegalovirusul este un virus comun, care poate afecta pe aproape oricine. Majoritatea oamenilor nici nu știu că au acest virus, deoarece rareori este însoțit de simptome. Cu toate acestea, dacă ești gravidă sau ai un sistem imunitar slăbit, citomegalovirusul devine un motiv de îngrijorare.

La Inceput