Dezvoltarea psiho-emoțională

VIDEO: Produse de igienă menstruală: Tampoane, absorbante și cupe menstruale. Cum și când se folosesc

Absorbantele, tampoanele și cupele menstruale sunt produse utile pentru perioada menstruației. Fiecare, din aceste produse, este folosit pentru a absorbi lichidul menstrual.

Lucruri curioase despre anatomia masculină

La fel cum majoritatea oamenilor diferă foarte mult ca aspect, organele reproductive de asemenea diferă foarte mult.

Video: Ce este și ce trebuie să știi despre menstruație

Una din schimbările fiziologice a perioadei de pubertate prin care trece o persoană de sex feminin, este menstruația, ca parte a așa-numitului ciclu menstrual. 

Video: Ce trebuie să știi despre anatomia feminină

La fel cum oamenii diferă ca aspect, părțile sexuale și reproductive ale corpului pot, de asemenea, să arate diferit de la o persoană la alta. Majoritatea oamenilor au organe reproductive interne și externe. Astăzi vrem să vă vorbim despre organele reproductive la femei.

25 de videoclipuri educative pe teme legate de sexualitate și drepturile sexuale au fost lansate de Centrul de Instruire în Domeniul Sănătății Reproductive (CIDSR)

Centrul de Instruire în Domeniul Sănătății Reproductive (CIDSR) a lansat un set din 25 de filmulețe animate educative pe teme de sexualitate și drepturi sexuale, care vor fi utilizate în procesul de instruire a tinerilor. 

Trei indicii ale unei relații toxice

Relațiile toxice au un întotdeauna un impact negativ asupra sănătății emoționale. De aceea, conștientizarea și reflectarea asupra preocupărilor majore într-o relație este esențială.

Șerpii și șopârlele, printre animalele de companie care-ți îmbunătățesc sănătatea mintală

Alege-ți un prieten cu blană, cu pene sau cu solzi

Alege-ți un prieten cu blană, cu pene sau cu solzi. Nu există nicio îndoială în privința faptului că animalele de companie fac lucruri extraordinare pentru bunăstarea ta, începând cu detectarea bolilor până la susținerea ta emoțională. Astfel, proprietarii animalelor de companie par să fie mai sănătoși din toate punctele de vedere, inclusiv pe plan mintal.

Adolescenții dependenți de TikTok suferă mai acut de depresie și anxietate, fiindu-le afectată memoria

Adolescenții dependenți de TikTok suferă mai acut de depresie și anxietate, fiindu-le afectată memoria

Un studiu realizat printre adolescenți, cu cont de TikTok, a arătat că cei dependenți de această rețea de socializare au avut rezultate mai slabe la completarea șirurilor numerice. Concluziile, publicate în revista „International Journal of Environmental Research and Public Health”, au sugerat că această dificultate a memoriei de scurtă durată este parțial cauzată de un nivel ridicat de depresie și anxietate.

Când epuizarea devine un mod de viață? Trei semne că ai nevoie de schimbare

Trei semne că ai nevoie de o schimbare a stilului de viață

Traumele, pierderile și greutățile declanșează adesea dorința de a-ți schimba stilul de viață. Semnele de epuizare includ stresul cronic, dezamăgirea și apatia. Planificarea minuțioasă este esențială pentru a schimba în bine stilul de viață.

Cum gestionăm crizele de anxietate, când în apropiere de noi avem război

Zeci de știri apar în fiecare oră cu actualizări continue despre situația din Ucraina, măriri de prețuri, situația epidemiologică prin Covid-19, diviziunea politică și rasială și multe altele. Așadar, cum poate cineva care dorește să țină pasul cu evoluțiile să se protejeze de stres și anxietate atunci când asemenea știri negative par să fie peste tot?

La Inceput